Семеен хотел Жокер е разположен в южната част на Лозенец, на първа линия на брега на морето, зад централния плаж на селото. Разполага със 17 двойни, 6 тройни и 2 апартамента за 4 или 6 човека, всяка една обзаведена с климатик, телевизор, хладилник, самостоятелен санитарен възел, интернет. Спокойно място за релакс и приятна ваканция с усещане на дъх на море и шум на вълни. За удобство на гостите на хотела има безплатен паркинг. От всички тераси се открива неповторима и незабравима гледка: необятното море с крайбрежната ивица.
Хотел Жокер предлага сейф, безплатен безжичен интернет (WiFi), индивидуално пране, бизнес услуги, такси, baby sitting, паркинг места, зареждане на електромобили.
Не е необходимо да избирате дали да отидете на планина или на море, просто посетeте Лозенец. Селцето е малко, кокетно и уютно. Осеяно e с много зеленина. Тук се съчетават планински и морски климат.
Село Лозенец е китно морско кътче, намиращо се в Югоизточна България, на 65км. южно от Бургас и на 7км. от общинския център град Царево.
Плажовете в Лозенец са със златист, мек и ситен пясък. Семеен Хотел Жокер се намира на първа линия до Централния плаж, който представлява дълга плажна ивица около 700 метра, с разположени по нея чадъри, шезлонги, заведения за хранене и летни барчета.
Там може да намерите различни водни развлечения, като: водни колела, джетове, “банани” и др. Може да се запишете в Сърф училището, да яздите кон или да ловите риба.
Сред забележителностите около Лозенец се намират :

Природен парк Странджа

726

Реките Велека, Караагач, Дяволска

ropotamo1-560x383

Природен резерват Ропотамо

намира се само  на 18км. от Лозенец. За  туристите се провеждат  екскурзии с лодки по течението на реката всеки  ден от седмицата.

ravadinovo_3

Село Велика и Ботаническата градина на  семейство Сарафови –

намира се на 4км. западно  от Лозенец, а туристите могат да закупят от  предлагащите се растителни видове.

silistar-11871

Село Резово, Крепостта Кастрицион и заливът  Силистар –

намира се на 25км. южно от Лозенец,  точно на устието на река Резовска, по която  минава границата между България и Турция.  Селището е най- южната точка по черноморското  ни крайбрежие и има богата древна история.

sights_12_657147664175b8db0d236e03168

Беглик Таш – Българският Стоунхендж –

намира  се в буферната зона на резерват Ропотамо, на  14км. от Лозенец.